215 x 145 x 125 cm taktelt til Bil-Bobil-Offroad. RT 100-145

TAKTELT Camping telt til bil – bobil - offroad og tilhenger.
Modell: RT 100-145.
Kr. 14000 eksl mva.
Kr. 17500 inkl mva.


Størrelse oppslått:215x145x125 cm
Størrelse ferdig pakket:215x145x30 cm


Ligg komfortabelt, tørt og sikkert på biltaket. Smartlager så klart.

Pris for Taktelt- RT 100-145 cm. kr 14000 eksl mva. Kr 17500 inkl mva.
Kommer i flere duk farger.

Beskrivelse:

Teltkongen sitt Tak telt er for deg med større krav til komfort på overnattingsturen.

Takteltet ser ut som en helt vanlig ski boks når den er sammenpakket , men blir til et flott soveplass i åpen tilstand.

Taktteltet er til deg som fortsatt vil ha naturen rett på deg, og vil dra til ukjente mål, vekk fra dagens kjas og mas, oppleve friheten, og uberørt natur, men fortsatt sove komfortabelt og problemfritt.

Og er perfekt for deg som driver med jakt og fiske, da du kan ha sove plassen helt opp ved standplassen, så fremt det er bilvei frem ditt.

Takteltet er også til deg som bare skal campe på en campingplass, men ikke orker tanken på å ligge i et telt rett på en hard bakke, eller ikke orker og dra med deg en stor tung campingvogn eller combicamp når du vil på camping tur, rundt om kring i Norges land på trange veier, med det dette medfører av irritasjon og parkerings problemer.

Takteltet er ganske enkelt genialt.
Du monterer det bare på biltaket ditt, bakpå pickupen, 4×4 offroad eller hengeren din, på et takstativ/rails når du skal bruke det, og stuer det enkelt og greit bort når det ikke er i bruk.

Enklere blir det ikke. Telt og fritid og camping sport på samme tid.
Evt lar du det bare være montert på taket til neste opplevelse tur. Sammenslått ser det jo bare ut som en ski boks.

Når du først har fått montert dette takteltet, så slår du det opp på noen minutter, og kan nyte livet, naturen og friheten.

Utsikten i takteltet er mye bedre en i fra et telt på bakken, og det blir mye mindre sand, barnåler, maur, og andre småkryp i et telt som er plassert oppå et tak, kontra et på bakken.

Våre telt vil holde deg varm, tørr og trygg.

Duken er produsert i en vanntett 320D PU belagt Oxford polyester duk .
En solid aluminiums stige gjør at du har enkel tilgang til teltet, når det er plassert oppå taket.


Og du trenger heller ikke bekymre deg for og blåse opp madrassen når du skal på tur, for det følger med en 65-70 mm skum madrass, som ligger inni teltet også under transport.. så her er alt lagt til rette for en god natts søvn.


Nevner her noen av bruksområdene til slike telt, og det er bare fantasien som setter grensen her: Camping-Jakt-Fiske-offroad-safari-motorsport-fotografer-gjesteseng-anneks-laksefiske.


Dette må være en flott gave, julegave eller rett og slett en overraskelse til den du er mest glad i og som har alt?eller bare rett og slett til deg selv.

kr 17 500,00
Please select variants first