215 X 130 x 125 cm taktelt til Bil-Bobil-Offroad. RT 100-130

TAKTELT Camping telt til bil – bobil - offroad og tilhenger.
Modell: RT 100-130.
Kr. 13000 eksl mva.
Kr. 16250 inkl mva.


Størrelse oppslått:215x130x125 cm.
Størrelse ferdig pakket:215x130x30 cm.


Ligg komfortabelt, tørt og sikkert på biltaket. Smartlager så klart.

Beskrivelse:

Teltkongen sitt Taktelt er for deg med større krav til komfort på overnattingsturen.


Takteltet ser ut som en helt vanlig ski boks når den er sammenpakket , men blir til et flott soveplass i åpen tilstand.

Taktteltet er til deg som fortsatt vil ha naturen rett på deg, og vil dra til ukjente mål, vekk fra dagens kjas og mas, oppleve friheten, og uberørt natur, men fortsatt sove komfortabelt og problemfritt.

Og er perfekt for deg som driver med jakt og fiske, da du kan ha sove plassen helt opp ved standplassen, så fremt det er bilvei frem ditt.

Takteltet er også til deg som bare skal campe på en campingplass, men ikke orker tanken på å ligge i et telt rett på en hard bakke, eller ikke orker og dra med deg en stor tung campingvogn eller combicamp når du vil på camping tur, rundt om kring i Norges land på trange veier, med det dette medfører av irritasjon og parkerings problemer.


Teltkongen sitt takteltet er ganske enkelt genialt.
Du monterer det bare på biltaket ditt, bakpå pickupen, 4×4 offroad eller hengeren din, på et takstativ/rails når du skal bruke det, og stuer det enkelt og greit bort når det ikke er i bruk.

Enklere blir det ikke. Telt og fritid og camping sport på samme tid.
Evt lar du det bare være montert på taket til neste opplevelse tur. Sammenslått ser det jo bare ut som en ski boks uansett.


Når du først har fått montert dette takteltet, så slår du det opp på noen minutter, og kan nyte livet, naturen og friheten.

kr 16 250,00
Please select variants first